fbpx

Te provocăm la mișcare cu ritm: uite motivul și ținuta de dans

tinute de dans

Te provocăm la mișcare cu ritm: uite motivul și ținuta de dans

Luna aprilie este un prim pas spre multe lucruri în acest an 2021. Spre primăvară, spre Paște, spre deschiderea sezonului la mare și mișcare sub soare.
Iar de la vitaminele primăverii, ca D și C de la atâtea căpșuni, vă propunem și suplimente pentru corp, minte și viața de cuplu, ca endorfinele eliberate de dans.


Dansul este dor de mișcare, este exercițiu fără să se simtă ca un antrenament, este flirt și este doză de hormoni ai fericirii.
Și pentru că în aprilie se celebrează internațional Ziua Dansului, vă aducem ideile pentru cele mai benefice mișcări și ținuta de dans potrivită ritmului tău.

În 1982, la inițiativa Comitetului de dans al Institutului Internațional de Teatru, principalul partener pentru artele spectacolului al UNESCO, ziua de 29 aprilie a devenit Ziua Dansului.
Celebrează nașterea lui Jean-Georges Noverre, ce în anii 1700 și început de 1800 a creat baletul modern, conform internationaldanceday.org.

1. Așadar, începem lista de propuneri cu Balet, beneficiile pentru oricine și ținuta de începător.


Ținutele sunt cele relaxate, care vă permit mișcarea completă, la autonomie maximă a mâinilor și picioarelor. Și desigur că vei vedea calitatea pieselor Andu Sports când mișcările tale nu lasă urme, dungi, material deformat. Alege pantalonii și hanoracul Andu Pro Wear sau un tricou din 100% bumbac și pantalonii comozi Long Lines, cu o compoziție 95% bumbac, 5% elastan.
Beneficii balet:
-Cursurile de balet pot ajuta la dezvoltarea unei posturi corecte de zi cu zi.
-Îmbunătățesc echilibrul și coordonarea.
-Cresc gradul de conștientizare a modului în care stați așezați sau mergeți în viața de zi cu zi.
-Minunat antrenament de cuplu, pentru musculatură, rezistență și creativitate.

Pentru profesioniști dar și pentru fotografii reușite, alege și compleurile Andu, peste care un tutu merge perfect.

2.Modern, un stil pe care îl vezi în toate videoclipurile care îți plac. E simplu să te exprimi dacă ai 3 ingrediente:
-Piesa potrivită, cu ritmul de nerefuzat
-Îmbrăcămintea potrivită
-Și 1 singură mișcare specială, pe care să o repeți până devine a ta. Cam ca aceasta.


Partea bună la dansul modern este că o coregrafie poate avea și doar 3 mișcări și deja vei impresiona. Printre secretele dansului ”liber” sunt faptul că doar tu știi cum să te miști ca tine și apoi mai contează și faptul că o ținută de dans te poate pune în evidență chiar dacă mișcările sunt simple.
Recomandăm noile noastre modele de tricouri și pantaloni, din materiale ușoare, rezistente și cu tăieturi sexy pentru ea, și care flatează, pentru el.


Mai sus vezi noile noastre tricouri de damă perfecte ca ținută de dans, Raise Your Vibe, în câteva culori de senzație, iar pentru domni, Tricou Contrast Design și pantaloni lejeri, din același material durabil, ce nu se deformează.
Oricare dintre propunerile Andu Sports din noua colecție, hoodie, jachetă sau pantaloni vă permit un look de vedete de clip.


Beneficiile dansului:
-stare îmbunătățită a inimii și plămânilor
-tonus și forță musculară îmbunătățite
-suport în gestionarea greutății
-oase mai puternice și risc redus de osteoporoză
-o mai bună coordonare, agilitate și flexibilitate

3.Apropo de coordonare, ce zici de un dans de societate? În doi, alegi tu ritmul, de la vals, la tango.

Ținuta? Tot lejeră, ca să poți practica oriunde aceste ”antrenamente”.


Rochiile simple Summer sau Hoodie sunt perfecte pentru câțiva pași de dans în doi.
Numără din doi în doi și urmează această diagramă. În doi pași și trei mișcări vei avea deja inițierea făcută în mai multe tipuri de dans.

Pasul cutiei este un pas de dans de bază numit după modelul pe care îl creează pe podea, care este cel al unui pătrat sau de cutie. Este folosit în mai multe dansuri de sală: rumba, vals, foxtrot.

BONUS de vreme caldă: Un stil cu sânge fierbinte este cel latino, iar acesta este cel care condimentează serile de primăvară-vară. Noi aducem condimentul prin îmbrăcămintea din colecțiile noi. Este dovedit că este practic imposibil să fii trist când faci asta, la orice oră, dimineața sau seara.


Vezi pe site ce ținute îți imaginezi pentru un dans care să vă relaxeze.
Ne-am binedispus și noi la ședințele foto pentru noua colecție și am adus din spiritul ritmului și beneficiile dansului și în imagini.

Fapt amuzant, în ton cu primăvara: Dansul albinelor = mijloc de semnalizare prin care albinele, făcând anumite mișcări, își comunică găsirea unei surse de hrană, direcția și distanța acestei surse. (dex.ro)

Să ne găsim împreună un nou ritm, care să ne aducă fericire și un zâmbet care răsare dincolo de mască și dincolo de orice obstacol.


Alege ținuta de dans care ți se potrivește la ritmul interior. Avem și pentru dansatori înnăscuți, începători, timizi dar și pentru cei care dansează doar și doar în suflet.


Coregrafa Sidi Larbi Cherkaoui exprimă un alt beneficiu al dansului:
„Oamenii se reflectă reciproc în mod constant, dar atunci când dansează, poate ceea ce reflectă este un moment de pură onestitate.”

De Ziua Dansului fii tu, cu Andu!

Distribuie articolul


Abonează-te la Newsletter și primești un cupon de reducere în valoare de 10% pentru următoarea comandă.
    ABONARE
    Sunt de acord cu Termenii și condițiile.