fbpx

Regulament Campanii

Art. 1 Organizator

Art.1.1.Acest program de fidelitate este desfasurat de S.C.  Texan Duro  S.R.L., cu sediul in Sibiu, str. Podragu nr. 49, RO 33038451, J32/361/2014

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniilor promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniilor, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii

Art.2.1. Campaniile promotionale se desfasoara periodic pe site-ul www.andusports.ro si in magazinul Andu din Sibiu, str. Alba Iulia, nr 40;preturile promotionale pot fi diferite pe site-urile partenere fata de site-ul propriu, ca urmare a diverselor comisioane percepute de catre acesti parteneri sau din motive de fidelizare si atragere de noi clienti.

Art.2.2. Perioada de acordare a produselor aflate in promotie este mentionata la sectiunea “Regulament campanii reduceri” pentru ofertele lunii curente vizibile in paginile site-ului www.andusports.ro si in magazinul Andu din Sibiu, str.Alba Iulia, nr.40; reducerile se refera la perioada 01.04-30.04.2020 si pot varia lunar sau trimestrial prin afisarea acestora prin intermediul site-ului sau ale partenerilor mentionati mai sus.

Articolul 3. Produse participante la campanie

Art.3.1. Obiectul campaniilor il reprezinta anumite sau toate produsele comercializate pe site-ul  www.andusports.ro si in magazinul Andu din Sibiu, str. Alba Iulia, nr 40. Nu fac parte din aceasta campanie produsele din categoria Outlet si cateva produse de incaltaminte de la partenerul New Balance, deoarece au reduceri substantiale si nu mai pot face parte din alte promotii.

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art.4.1. De aceste campanii beneficiaza orice persoana fizica avand domiciliul stabil in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioadele mentionate.

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniilor promotionale

Art.5.1. Modul de desfasurare a fiecarei campanii promotionale va fi descris pe site in sectiunea “Regulament campanii reduceri” sau in sectiune dedicata afisata in subsolul paginii principale a site-ului iar pentru ofertele perioadei curente vor fi afisate pe fiecare produs participant reducerile prin afisarea pretului vechi taiat cat si a noului pret redus.

Art. 5.2. In cazul existentei/aparitiei posibilitatii de returnare a unui produs participant la campanii, se vor aplica prevederile descrise in “Termeni si conditii” de pe site.

Articolul 6. Modalitate identificare si cumparare

6.1. O persoana poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul mai multor promotii.

6.2. Conditiile de transport si livrare se vor aplica conform prevederilor descrise in “Termeni si conditii” si “Informatii livrare”.

Articolul 7. Limitarea Raspunderii

Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

7.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campaniile.

7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanii care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniilor.