fbpx

Regulament Campanii

Art. 1 Organizator

Art.1.1.Acest program de fidelitate este desfasurat de S.C.  HANNES M&B  S.R.L., cu sediul in Sibiu, str. Stefan cel Mare, nr. 193, RO 16819797, J32/1478/2004

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniilor promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniilor, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii

Art.2.1. Campaniile promotionale se desfasoara periodic pe site-ul www.andusports.ro; preturile promotionale pot fi diferite pe site-urile partenere fata de site-ul propriu, ca urmare a diverselor comisioane percepute de catre acesti parteneri sau din motive de fidelizare si atragere de noi clienti.

Art.2.2. Perioada de acordare a produselor aflate in promotie este mentionata la sectiunea “Regulament campanie curenta” (care va fi afisat in fiecare perioada promotionala) in paginile site-ului www.andusports.ro; perioada reducerilor va fi mentionata de fiecare data in acest Regulament si va fi accesibila/vizibila pe site-ul www.andusports.ro.

Art. 2.3. Articolele din sectiunea Outlet fac obiectul unor preturi reduse pe perioada nedeterminata si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Articolul 3. Produse participante la campanie

Art.3.1. Obiectul campaniilor il reprezinta anumite sau toate produsele comercializate pe site-ul  www.andusports.ro .

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art.4.1. De aceste campanii beneficiaza orice persoana fizica avand domiciliul stabil in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul promotiilor in perioadele mentionate.

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniilor promotionale

Art.5.1. Modul de desfasurare a fiecarei campanii promotionale va fi descris pe site in sectiunea “Regulament campanie curenta” sau in sectiunea dedicata afisata in subsolul paginii principale a site-ului.

Art. 5.2. In cazul existentei/aparitiei posibilitatii de returnare a unui produs participant la campanii, se vor aplica prevederile descrise in “Termeni si conditii” de pe site.

Articolul 6. Modalitate identificare si cumparare

6.1. O persoana poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul mai multor promotii.

6.2. Conditiile de transport si livrare se vor aplica conform prevederilor descrise in “Termeni si conditii” si “Informatii livrare”.

Articolul 7. Limitarea Raspunderii

Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

7.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campaniile.

7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanii care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniilor.