fbpx

2 moduri să celebrezi februarie: în 2 sau singur, cu efecte imediate

2 moduri să celebrezi februarie: în 2 sau singur, cu efecte imediate

Poate că ține mai mult de faptul că ne bucurăm că vine primăvara și nu că suntem fanii unei sărbători comercială, dar februarie e vreme de celebrat. 

Și ocaziile de Valentines Day și tradiționalul Dragobete sunt doar zile în care ne concentrăm atenția spre lucruri care spun ”Iubesc”, de la modul cum ne simțim, la ce planuri ne facem sau cadouri pe care le facem sau le primim. 

Vorbim azi despre 2 moduri să celebrezi Februarie. 2  idei de activități pentru cupluri, 2 recomandări pentru cei singuri, care iau lucrurile unul câte unul.  Sunt simple, ca o lună cu 2 sau 3 zile mai scurtă decât restul celor din an, dar pot fi cele mai apreciate. 

Idei de cadouri: Valentines Day pentru Cupluri și cei care Iubesc să fie Activi

1.Primul mod de a celebra Februarie: prin dezmorțire și cadouri pentru tine.

Știi că ceea ce oferi corpului tău se vede atât în dispoziția ta cât și în ceea ce ți se întâmplă? Sportul are darul de a crea în corp substanțele necesare unei dispoziții primăvăratice încă înainte ca anotimpul să se manifeste. 

Așadar, recomandăm mișcare: 

Compleurile Andu au un atuu în plus, pe lângă beneficiile clare de: calitate, confort și prezentare. Atuul lor este că te fac să te simți bine în pielea ta, să deschizi acel program online de fitness, să te abonezi la acel canal, să te filmezi sau fotografiezi în timp ce pui la treabă un corp apăsat de 3 luni deja de iarnă. 

Idei de cadouri de Valentines Day în mișcare, cu dragoste pentru sănătate: 

Cadoul #1 pentru cei singuri de Valentines Day și Dragobete:

Un compleu de fitness care să îți aducă aminte cât de mult iubești momentele când corpul este antrenat, oboseala este una productivă și mai sunt și câteva zeci sau sute de aprecieri pe rețele sociale, de încurajări sau noi fani, inspirați de activitatea ta. 

Cadoul #1 pentru cuplurile care trăiesc totul, de la Valentines Day, la motivație, în doi:

Treninguri în care să vă aduceți aminte de perioada în care ați lucrat la corpuri, cu rezultate pentru minte și relație. 

Sportul în doi este recomandat de experți, este motivant și leagă un cuplu chiar mai mult. Pentru că sunt puține lucruri care spun ”împreună” mai mult ca determinarea pe care o pasați de la unul la altul când lucrurile devin grele sau începe să se facă simțită procrastinarea. 

Trucul este să aveți la îndemână noile treninguri, alături de încălțămintea pentru sport: 

Sport acasă, sport în scara blocului, în parc sau acolo unde vă lasă spațiul, aceste ocazii devin mai mult decât antrenamente pentru un an sănătos: sunt întâlniri romantice, în care jocul, determinarea, grija de sine și pentru celălalt se leagă cu plăcerea de a face cadouri utile. 

Trening pentru EA> Trening Full Zipp Menta+Negru

Trening pentru EL>Trening Contrast Line Delimiter Verde+Negru

Și plăcerea de a fi doi, de a lucra în doi și a obosi în doi, pentru un viitor tot în doi. 

2.              Al 2-lea mod de a celebra Februarie: prin grijă și atenție la lucruri mici. 

Cadourile nu sunt motive de cheltuială sau dorințe de a avea mai mult. De cele mai multe ori, cadourile sunt expresii ale grijii, dragului și gândurilor bune. 

Noi la Andu știm cât de importante sunt aceste cadouri pentru fanii unui sport sau ai unei echipe de exemplu. 

A primi sau a dărui, cu orice ocazie, un lucru care spune că știi ceva despre persoana din fața ta și ce o face fericită este un ritual care aduce fericire ambelor părți. 

Cadoul #2 pentru cei singuri de Valentines Day: din dragoste pentru cine sunt ei și ce iubesc

Au început deja competițiile sportive, adrenalina rezultatului se simte iar, se strigă pe terenuri sau în fața televizoarelor. Și orice fan știe că nu este singur dacă are alături o galerie întreagă. 

Și mai mult, orice fan se va bucura să primească sau să își facă acest cadoul de Valentines Day: 

Un nume care spune multe în baschet, și un brand la care Vlad Moldoveanu a contribuit direct. Vârful Moldoveanu nu are doar origini de campion, ci puterea de a bucura orice fan al baschetului. 

Cadoul #2 pentru EL și EA de Valentines Day: din cap până în picioare, relaxare

Celebrați casual, acasă, pentru că uneori liniștea unei mese pe canapea sau a unui film seara pe întuneric, sau a unei partide de șah fizic sunt cadoul de care aveți amândoi nevoie. Într-o lume grăbită, tehnologizată și haotică, puțin ”casual” și pauză în doi sunt recomandate ca un cadou inedit, gustat de cupluri. 

Ținuta de întâlnire pentru Valentines Day:

Simplu, de la tricou confortabil din bumbac, la pantaloni elastici și șosete călduroase, un mare ”așa da”, pentru voi doi și activitățile din ziua de pauză, acasă. 

BONUS: Cadouri de Valentines Day pentru orice vârstă, mărime sau nivel de activitate, pentru fiecare zi. 

De la mărimi XXL, la idei de activități în doi și cadouri pentru cei mici și iubiți, nu aștepta anumite zeile ca să spui IUBESC.

Așa cum spuneam la început, în Februarie celebrăm faptul că anul începe de-a dreptul și ne dezmorțim. Și mai celebrăm Valentines Day și Dragobete, împinse în față de notorietate. Dar cadourile ni le facem nouă și le dăm altora pentru cele mai mici motive. Și în fiecare zi, din simplul motiv că iubim să o facem și ne e dor deja de perioada sărbătorilor de iarnă, cu toate cadourile ei și Moșii simpatici care se prezintă negreșit.

Tu ce celebrezi în acest februarie? 

Distribuie articolul