fbpx

Trenduri în 2021: culori, activități, schimbări

trenduri 2021 culori andu

Trenduri în 2021: culori, activități, schimbări

Ne pregătim de 2021 cam de pe la jumătatea lui 2020. Tocmai pentru că ne-au lipsit atât de multe lucruri, vedem în acest nou an și perspectivele sale, moduri de a recupera. Și ce ne dorim cel mai tare? 

Studiile și chestionarele spun că cel mai mult oamenii își doresc:

 • Posibilitatea de a călători iar
 • Libertatea de a face lucruri care contează sau care fac diferența (grija pentru natură, apropierea de natură, un stil de viață mai sănătos)
 • Petrecerea a mai mult timp de calitate cu cei dragi

(sursa Agoda 2021 – 16000 persoane)

Pentru cele 3 dorințe de mai sus, am descoperit elementele cheie, în trend, necesare și așteptate anul acesta. 

Trenduri în 2021: culori, activități, schimbări

1.Culorile anului 2021: pentru trenduri legate de haine, de casă, de cadouri. 

Am făcut cadouri online, ne-am văzut online și am lucrat online. 

În 2021, poate vom vedea pe viu reacția la vizite, la cadouri pentru casă și daruri personale. Și vom vedea bucuria în ochii celor dragi, care ne vor mulțumi cu îmbrățișări. 

Pentru a fi în trend, dar și pentru că arată grozav, ne inspirăm pentru aceste momente anticipate, din culorile anului 2021. 

Cele mai discutate 3 variante pentru culoarea anului sunt cele venite de la Pantone, experții în decorare de la Benjamin Moore și compania de vopseluri din top Fortune 500, Sherwin Williams.

Culorile alese vor să exprime putere, speranță, durabilitate, optimism și prezență sau ancorare în realitate. Pantone a ales Gri și Galben, Benjamin Moore alege Aegean Teal iar Sherwin Williams vine cu Urban Bronze. Acestea două le vezi mai jos.

Pentru a fi în trend, alege și hainele pentru tine sau cei dragi care să exprime aceleași sentimente: 

Noi la Andu Sports și Andu Home suntem în permanentă schimbare, optimizare, modernizare. Încercăm să oferim clienților noștri articole vestimentare de calitate, moderne și la prețuri accesibile pentru trendurile anului și activitățile preferate. 

2.Trendul casual în permanentă creștere:

Din 2020 ”există o creştere a cererii de articole vestimentare confortabile, în stil casual/smart casual/athleisure” (sursa) iar industria fashion s-a adaptat la cerere. 

Andu este un brand dedicat acestui segment de lifestyle activ, cu inclinații sportive, iar componenta de lifestyle casual, cu accente sport, a devenit nu doar un mod de a purta haine, ci de a trece peste greutățile izolării. Și de la lipsa de mișcare, la nevoia de evadare, aceste haine aduc cu ele un plus de motivație pentru sport, sănătate și confort. 

3.Trendul mișcării, care a căpătat amploare în pandemie, se leagă de trendul de mai sus.

Anul 2020 ne-a învățat ce prețios este aerul liber, dar cât de multe se pot face și acasă. 

Sperăm că se vor menține în viețile voastre aceste obiceiuri sănătoase, despre care am vorbit și în alte articole: 

Sport iarna: sfaturi, idei, echipamente

Cum și de ce să faci sport acasă: de voie și nevoie

5 lecții pe care le luăm cu bucurie pentru sănătatea copiilor

Inovăm în acest segment alături de sportivi de performanță. Iar tu poți avea echipamente pentru chef de sport și un stil de viață mai activ.  

”Origini de campion” este sloganul Vârful Moldoveanu, concept de îmbrăcăminte sportivă dezvoltat alături de baschetbalistul Vlad Moldoveanu. La fel de bine poate să fie și descrierea voastră și ce a rămas după 2020: Un alt om și altă mentalitate, cu origini de campion ce a trecut peste încercări grele. 

Pentru fiecare dintre activitățile care spun #hailasport, pentru reduceri care să însemne noi echipamente, pentru idei de la campioni, prieteni Andu Sport, urmărește-ne pe Instagram și postează cu hashtag #maibundecatcrezi, #hailasport și #andusports, ca să te lăudăm pe pagina noastră. 


4.Trendul pentru călătorii în 2021:

O idee de viitor care câștigă tracțiune, inspirată de furnizori ca Netflix și alte servicii cu abonament este chiar aceasta: Abonamente de călătorie. Tripadvisor lansează anual un serviciu de abonament, iar unele companii aeriene au început să experimenteze și abonamente de călătorie. Și ideea tichetelor de vacanță se încadrează în acest trend. Așadar, la asta ne așteptăm în 2021. O ofertă de călătorii și zboruri cu tarif fix pe o perioadă lungă de timp, în schimbul unei surse sigure și continue de venituri. 

Pentru tine, asta poate însemna că poți face yoga în Indonezia sau India, încercarea vieții tale pe scările din Machu Picchu și infuzie de energie cu alergarea pe plajele preferate. 

Tu decizi data plecării, noi avem hainele de pus în bagaj. 

5.Trendul pentru sănătate mentală și fizică în 2021:

De la hrană, la mișcare, la revederea și reconectarea cu prietenii, la dezvoltarea de hobby-uri și pasiuni, toate fac parte din acest trend.

Psihologii încadrează cele de mai sus în ”arsenalul” nostru pentru dezvoltare mentală sănătoasă. Și de la activități în familie, ca a participa la jocuri de grup, la a practica sporturi de grup sau a încuraja echipe, acele boost-uri de adrenalină, endorfină și alte substanțe care ne cresc rezistența și imunitatea participă toate la a ne face un an fericit. 

Începe simplu: Alege și dezvoltă un hobby, sprijină și lasă-te inspirat de o echipă de sport. Alege performanța și mișcarea, într-un an care să fie mereu la înălțime.

Stilul sport, casual și mai ales calitatea sunt lucruri care definesc brandul Andu Sports și pe care le menținem și le împărtășim cu fanii noștri.

Viziunea și provocările, ideile și sfaturi, noi le trăim zi de zi, alegem să le postăm și să scriem despre ele, pentru voi, cei care faceți din viața sănătoasă, din alegerile potrivite și din furnizorii onești un lifestyle dedicat creșterii.

Pentru toate motivele de mai sus și pentru un 2021 în trend, dar mai ales dedicat, avem pentru tine produsele Andu dedicate trendurilor lui 2021:

 1. Echipament fitness 
 2. Treninguri damă și bărbați 
 3. Haine casaul damă și bărbați
 4. Hanorace și treninguri copii
 5. Pijama Night&Day Long Sleeve
 6. Pijama Coloured Buttons Mint
 7. Echipamente sportive Vârful Moldoveanu și de fani

Distribuie articolul


Abonează-te la Newsletter și primești un cupon de reducere în valoare de 10% pentru următoarea comandă.
  ABONARE
  Sunt de acord cu Termenii și condițiile.