fbpx

Alegeți voi data, noi propunem cadoul: 5 candidate la Ziua Bărbatului

Alegeți voi data, noi propunem cadoul: 5 candidate la Ziua Bărbatului

Când este Ziua Bărbatului? În martie, mai sau noiembrie? Dacă și tu trebuie să te gândești de două ori ca să răspunzi, avem un ajutor pentru tine. Cele două ocazii în care celebrăm în martie zile dedicate femeii sunt simple și au trecut. Dar ne gândim acum și la ei, bărbații care își caută ziua.  Ai la alegere din 5 zile, dar și câteva idei de cadouri inspirate de tot ce caută și își doresc ei, bărbații și tații. 

Cadouri: de Ziua Bărbatului sau cu fiecare ocazie când Merită

Spune-ne dacă ți se pare cunoscut: Ce-mi cumperi de ziua mea? 

Femeile și mamele s-au bucurat de cadouri în martie, se bucură de dragoste și apreciere. Dar știm că urmează și Ziua Bărbatului. 

În 9 martie, 5 mai, 10 mai, 20 iunie sau 19 noiembrie? Toate sunt candidate, o să vezi. 

Cifre: 

Oricare ar fi ziua pe care o veți celebra (sau toate, de ce nu) știm un lucru: Cumpărarea de cadouri pentru soț / partener, se face, conform unui studiu al prnewswire.com, de către 65% din parteneri. Un procent de 60% de femei vor cumpăra cadouri partenerilor, 46% cumpără mai multe cadouri, iar  19% cumpără doar un cadou și în locul cadourilor , 7% vor cumpăra ceva mare pentru ca familia să se bucure toată.

Zile candidate pentru Ziua Bărbatului și Cadourile inspirate pe care să le pregătești:

9 Martie – ca să fie egalitate

Imediat după Ziua femeii, tradiția în România spune că celebrăm Ziua Bărbatului. În 9 martie este și ziua celor 40 de mucenici, iar tradiția cere închinarea a 40 de pahare cu vin în amintirea sfinților. Prin acest obicei se spune că bărbații își măsoară rezistența în confruntare cu Bachus, iar cei stropiți dintr-un pahar cu vin vor avea putere de muncă peste an. 

Noi recomandăm însă echilibru și consum responsabil. Iar confruntările pot fi mai sănătoase, ca o partidă de baschet sau un break dance în living.

Cadoul Andu Sports este unul care să se potrivească ocaziei, cu 40 de motive să îl alegi, de la Transportul gratuit la: confort, preț, culori, mărimi, calitate, recomandări, tradiție și încă 32 de motive să vii pe site. 

Oricare dintre treninguri va fi potrivit activității recomandate pentru 9 Martie: nu se muncește, așa că relaxarea totală se face în haine casual. 

Info: Cumpărăturile online făcute de bărbați ne arată ce își doresc de obicei. Sunt lucruri care îi ajută, sau ”utile”. Mai jos vezi cum se împart lucrurile pe care le comandă cele 2 sexe online. 

5 mai – conform unei propuneri legislative în România

Potrivit propunerii legislative depuse spre dezbatere în Parlament în 2008, zilele de 8 martie (Ziua Femeii) și 5 mai (Ziua Barbatului) vor fi declarate zile libere. Propunerea nu a mers mai departe, dar ziua a rămas, ca un reminder a inițiativei lansate de un brand românesc. 

În 2008, 100.000 de semnături s-au strâns în sprijinul ideii. Și anual, ocazia este celebrată, oficial sau neoficial. Devine motiv de celebrare, iar un cadou perfect este cel care simplifică celebrarea: 

Hanorace confortabile și pantaloni lejeri, pentru mers la munte, la iarbă verde sau la picnic. 

10 mai – Pentru că o inițiativă sprijinită, de multe ori se și manifestă în lege

Un an mai târziu față de mișcarea de mai sus, în 2009, s-a adoptat Legea instituind sărbătorirea Zilei Tatălui în România. Adoptată pe 29 septembrie, a declarat că Ziua Tatălui va fi sărbătorită anual în a doua duminică a lunii mai. 

Prima dată a fost sărbătorită pe 9 mai 2010. Anul acesta va fi sărbătorită pe 10 mai 2021.

Așadar, luna mai poate fi luna bărbaților, și o poți pregăti de acum, cu transport gratuit și două tipuri de cadouri. Dacă sus ai văzut treninguri Andu din colecția nouă, mai jos îți propunem combinații tată – fiu și tată – fiică. 

Trening Contrast Line Delimiter Mavi+Bleumarin și Trening Welcome Autumn Royal+Bleumarin sau Hanorac Varful Moldoveanu Rosu și Hanorac For Kids Varful Moldoveanu Rosu

18 iunie – De la național, la Internațional

Ziua taților la nivel internațional a început cu dorința celor din SUA în 1910 de a onora bărbații care au îmbrățișat rolul esențial al paternității și sacrificiile pe care le fac pentru familia lor.

Trening Athletic Performance For Him Rosu+Bleumarin, cu Trening Joyful Boys Rosu+Bleumarin și Trening Regular Design For Girls Rosu

De atunci, numeroase alte țări au adoptat ziua, pentru că nimic nu întrece o celebrare a familie. Este așadar simplu să o pui în calendar și să adaugi cadourile care să spună tatălui ce bine este să fie alături de familia sa. Pentru că, așa cum spune și UNICEF în hashtagul campaniei sale, #EarlyMomentsMatter.  Adică momentele de la început contează, atunci când tații sunt acolo. 

19 noiembrie – Ziua internațională a Bărbaților de orice vârstă

Obiectivele sărbătoririi Zilei Internaționale a Bărbatului includ concentrarea asupra sănătății bărbaților și băieților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine de urmat. 

Deși nu este recunoscută de UNESCO, este celebrată în peste 60 de țări. Pe data de 2 februarie 2016 Parlamentul a votat sărbătorirea zilei bărbatului în România ca sărbătoare oficială a statului român. Ziua nu este însă zi liberă. Dar poate fi specială. 

Cu aceste cadouri care celebrează sănătatea și apropierea, corectitudinea, spiritul de echipă și idealurile de onoare și susținere. 

Geanta Baschet.ro Neagra, cu Short oficial Baschet.ro, Maiou Oficial Varful Moldoveanu Personalizabil și New Balance Pantofi sport Barbati MDRFTLK1

Alege, sau sărbătorește fiecare dată. Sau și mai bine, sărbătorește și azi. 

Spune-ți bărbaților din viețile voastre cât de importanți sunt. Și așa cum spune și zicala: 

Hai în SHOP să vezi ce poți comanda cu Transport GRATUIT

Distribuie articolul