fbpx

1 mai la modă ca altul și tipurile de stiluri pentru vara 2021

1 mai la modă ca altul și tipurile de stiluri pentru vara 2021

De câte ori ai vrut să porți tocuri, dar ai preferat tricoul acela larg cu o pereche de teniși? De câte ori nu ai ales și o șapcă, dar ai accesorizat cu un lanț de aur când a fost vorba de o ieșire? Stilul “summer casual” este atât de în vogă încât apare și la marile prezentări de modă și mai ales în stilul de stradă atât de urmărit la influenceri și vedete. 

Sunt o mulțime de denumiri ale acestor stiluri relaxate. Și credem că te putem ajuta cu mai mult decât exemple. Pentru un stil 2021 în trend și relaxat, uite cum noile colecții Andu Sport se accesorizează perfect verii. 

Cum se numesc stilurile relaxate? 

De la sporty la athleisure, aceste stiluri includ fibrele naturale precum inul, bumbacul, lâna, plus țesăturile elastice, și conțin articole cu o potrivire ușoară și o simplitate a formei. De la denimul tăiat cu bocanci, la un hanorac maxi cu fustă creion.  

Stilurile incluse în acest trend sunt: activewear, outdoorsy, sportswear, athleisure. Toate înseamnă a aduce o componentă din sport alături de ceva șic și glam, ca o pereche de pantofi, accesorii extravagante, genți sau jachete de efect. 

Termenul „athleisure” a fost adăugat chiar în dicționar și este definit ca „îmbrăcăminte casual concepută pentru a fi purtată atât pentru exerciții fizice, cât și pentru uz general”.

Este un trend în creștere în ultimii ani și pandemia doar a justificat menținerea lor, pentru că nimic nu e mai simplu decât a combina un tricou larg cu panfofi toc, măcar de dorul lor la o scurtă ieșire. 

Ai auzit de trendul ”Vacanțe glamping”?

E un fenomen care la fel, combină ceva clasic cu ceva super modern și se aliniază acestui trend care a început cu îmbrăcămintea. 

Glamping style 2021, poți găsi și în România variante pentru astfel de excursii și cazări.

Nu uita echipamentul de yoga, pentru că oricât de diferit sună evadarea aceasta prin glamping, tot despre relaxare este. 

Echipament Andu Sport – Fitness

Și pentru că ne potrivim atât de bine stilurilor relaxate, am pregătit câteva răspunsuri pentru cei care se întreabă: 

Cum mă ajută Andu Sports să fiu la modă în 2021? 

Practic și funcțional sunt cuvinte care descriu stilul sporty. 

Extravagant și mixat sunt cuvinte care descriu stilul athleisure. 

Regula de bază este stratul de peste strat și detaliile potrivite. 

Cum se poartă stilurile verii 2021, cu Andu Sports

Noi avem elementele, voi aveți nevoie de imaginație. Purtați articole sportive sub articole obișnuite de modă, cum ar fi un sutien sportiv sub o jachetă de piele. 

Pantofii sport se combină cu ținute fashion, iar dacă vrei să porți noile noastre modele atunci poartă pantofi și jambiere la hanorace mai lungi.

Asociați un top crop cu pantaloni cu talie înaltă pentru un aspect elegant și ușor de sport.

Trendul este în continuă creștere din 2019 și vei fi sigură că mergi la fix, cu puțină imaginație și baza de la Andu Sports. 

Cum arată o ținută de sală cool și cum trecem de la stilul Sporty la Glam? 

Layering este răspunsul. Peste colanți fitness alege o jachetă și o geantă șic, alături de accesorii sau pantofi cu toc. Ce zici? 

Andu Sports creează haine pentru sport. Dar acum hainele sport sunt făcute să creeze noi stiluri, purtate tot mai des și la ocazii speciale. 

Majoritatea hainelor Andu sunt realizate din combinația perfectă pentru corp, piele și libertate de mișcare:95% bumbac, 5% elastan. 

Cum se combină hainele sporty cu cele elegante? 

Pentru un stil la modă în vara 2021, amestecați și suprapuneți țesături ar fi denimul, piesele croșetate și pielea, cu țesături sportive de înaltă performanță, așa cum fac prietenii Andu care ne-au etichetat pe Instagram. 

Accesoriile sunt cruciale când e vorba de schimbarea modului în care este perceput stilul. O singură borsetă în auriu și deja ai trecut de la ”sporty” la ”glam”. 

Nu treceți cu vederea adăugarea de accesorii și bijuterii. Uneori fac toată diferența. De partea sport ne ocupăm noi: 

Și o regulă extrem de importantă, nu doar în trend acum, ci mereu: asigurați-vă că toate piesele de îmbrăcăminte sunt curate și în stare bună, pentru că un stil casual sporty nu înseamnă pete de transpirație. 

Care sunt cele mai importante haine pentru stilul ”athleisure” sau casual de vară? 

Hanoracele sunt adorate în această perioadă, mai ales în moda primăvară vară. Iar noile modele Andu Sports sunt fie pentru fani sport, fie pentru fani glam și combinații șic. 

Acum noile modele Andu Sports duc chiar mai departe trendul athleisure, cu tăieturile interesant low cut și culorile fashion, atât de în vogă în 2021. Modelul Yoga Print este deja un hit printre cumpărătorii de pe site. 

Poartă-l cu piele!

Care este de fapt diferența între stilul șic și cel activ? 

”Activewear” se referă la hainele de sală care permit flexibilitate, confort și mișcare liberă, fabricate în cea mai mare parte din Lycra, spandex, nailon și alte materiale din fibre sintetice. 

”Athleisure” este combinația de îmbrăcăminte activă cu alte materiale, ca bumbac, piele și plasă. A evoluat într-un stil de îmbrăcăminte de stradă, elegant uneori și glam prin adăugirile de accesorii. 

Te-am convins că avem piesele potrivite pentru stilul tău de vară sporty șic? Gândește noi combinații și inspiră-te din hastagurile stilului. Noi avem și o super promoție pe site, pentru ca alegerile tale să nu se oprească la un singur element.

Compune stiluri pentru vara 2021

Distribuie articolul