fbpx

Mămici de Pici, uitați AICI: Haine pentru copii și momentele lor importante

haine copii andu

Mămici de Pici, uitați AICI: Haine pentru copii și momentele lor importante

De la mersul la școală, la școala online pe un scaun, de la joaca de care le este dor, la sporturile de care au nevoie, am adunat astăzi în blog 5 ocazii pentru care cei mici se pot pregăti simplu. 

Am simțit că ține de noi ca producător de haine pentru copii, să vă ajutăm cu cea mai simplă metodă de comandă și pregătire a celor mici cu ținute moderne. 

Acest pas poate să ajute mental copilul să se adaptaze situațiilor de mai jos. Dar la fel de simplu tu  să poți să păstrezi hainele curate, mai mult timp, orice ar alege cei mici să facă cu libertatea lor de a se juca, explora, prezenta, manifesta și practica în domeniul sportului. 

Momentele importante pentru pici și hainele alese de mămici

1. La școală și haine casual pentru copii șic, în offline sau online

Nu a fost simplu, cu alegerile care nu sunt mereu ale noastre când vine vorba de mediul unde învață copii. Dar ce știm este că învățarea este mai simplă când copilul se simte confortabil și nu este distras de haine strâmte, la care sunt alergici sau care îi deranjează cu capse, fermoare sau alte designuri care nu sunt practice. 

Andu a pregătit o colecție care ia în vedere părerile părinților din echipa noastră și a celor care ne scriu. Din 1997, concepem modele în fabrica noastră de la sibiu cu gândul la calitate și confort. 

Și desigur că pentru cei mici poți alege haine confortabile, dar care să fie și pe placul lor, celor care au dezvoltat deja păreri despre ce înseamnă șic și cool. 

Așadar, vă propunem pentru școală: 

  1. Casual pentru mersul la școală: Pantaloni Autumn Collection Bleumarin + Hanorac Pocket Design
  1. Șic în fața ecranului, dar tot confortabil: Trening Regular Design For Girls Bleumarin și accesorii.

Vezi aici, modelat de copii de la cleopatramodels cum trece un trening de la ținută casual la athleisure, cu un detaliu șic, cu cercei supradimensionați. 

Sfatul experților pentru școală în pandemie: ”Încearcă să înțelegi că ai nevoie de timp pentru a intra în ritmul obișnuit și că acest timp diferă pentru fiecare. • Separă locul pentru lecții de locul pentru relaxare acasă și timpul de lecții de timpul de familie.”(psiholog Yolanda Crețulescu, din articolul Cu pandemia la psiholog)

2.              Haine pentru copii și sportul de care au nevoie

De la debutul nostru pe piața locală de echipamente pentru sport, ne-am implicat în comunitate. 

Am dezvoltat parteneriate de sponsorizare cu mai multe evenimente sau cluburi sportive. Spre exemplu, cu echipa de baschet CSU Sibiu și echipele de seniori și juniori, parteneriatul este de 5 ani de zile. Avem parteneriat cu turneul de Tenis Sibiu Open și suntem partener al sălii Transilvania din Sibiu. 

Sunt doar câteva dintre implicările în comunitate și mai ales în comunitatea sportivă, unde copii sunt mereu un potențial mare. 

Vârful Moldoveanu, concept al baschetbalistului Vlad Moldoveanu în colaborare cu Andu Sports, este brandul care își propune să fie foarte atent la tot ce înseamnă lumea sportului.

”Vreau neapărat să ajut viitoare generații de baschetbaliști și baschetbaliste să viseze sus și să simtă că există susținerea necesară pentru a ajunge la un nivel înalt.”

Așadar, vă propunem pentru sport: 

  1. Pentru copii cu pasiuni puternice pentru idolii lor: Hanorac For Kids Varful Moldoveanu Rosu+ Hanorac For Kids Varful Moldoveanu Fume
  2. Pentru sentimentul de profesionist, care să fie startul unei dezvoltări de succes: Maiou oficial B.C. C.S.U. Sibiu For Boys

Sau vezi aici, modelat de copii de la cleopatramodels, cât de ușor devine colecția sport de la @andusports preferata celor mici. 

Sfatul experților pentru copii sportivi:  ”Inițierea în sport, presupune crearea unui mediu de încredere totală, de siguranță și confort psihic. În cadrul acestui climat de acceptare, copilul își dezvoltă treptat nevoia spre autonomie, își părăsește ”zona de confort” știind că greșeala inerentă creșterii nu perturbă încrederea. El nu este criticat, ci este încurajat să încerce ignorând greșelile și întărind reușitele.”(Psiholog Ioan Popoviciu, psihologiasportului.ro)

3.              Haine pentru copii care nu se tem de dentist sau medic, și se joacă

Mai ales în această perioadă, cu focus pe partea medicală, când orice vizită este greu de adus în atenția celui mic, sunt două componente pe care trebuie să le arătăm ca fiind comune copiilor: joaca și necesitatea. 

Joaca este necesară și face mai mult decât să îi deconecteze, îi pregătește pentru situații diverse. Iar vizitele obligatorii la medic, la dentist sau în alte locuri unde cei mici nu se simt confortabil trebuie tratate ca aventuri și ei descriși ca fiind curajoși.

În echipa aceasta menită să îi ajute pe copii, medicii au dezvoltat tehnici speciale. 

Managementul durerii de exemplu, este un prim pas la medicul stomatolog, unde asistenții şi părintele/părinţii colaborează pentru a reduce anxietatea copilului. O altă tehnică de care te poți folosi este să îi lași să își aducă jucăriile preferate cu ei. 

Andu Sports vă ajută prin componenta de confort. Hainele nepotrivite pot dăuna stării mentale, pot chiar dăuna pielii și astfel pot crea și mai multă anxietate. Unele modele nepotrivite pot crea senzații de sufocare sau le poate lipsi acel element de distragere a atenției de care au nevoie cei mici. 

Am creat colecțiile de haine pentru copii cu aceste idei, de calitate pentru protejarea pielii și design care să ofere confort. 

Trening Joyful Boys Royal de exemplu are în compoziție 95% bumbac și 5% elastan. Bluza nu prezinta fermoare, dar există sfori la glugă, iar pantalonii au buzunare doar la mărimile 116 si 122.

La fel și Treningul Regular Design For Girls Mint+Negru, care prezintă aceleași caracteristici pentru copii care se joacă constant cu ceva și nu au stare, sau au nevoie de buzunare pentru a se simți confortabil în postura de apărare. 

BONUS: Ghid mărimi copii – pentru cumpărăturile online, în siguranță, pe care le pot face chiar și ei. 

Site-ul andusports.ro este cel mai simplu mod de a comanda ținuta pentru copii la care te gândești. Iar pentru a face din alegerea hainelor o activitate în familie, pe care cei mici să o savureze sau să o vadă ca act de independență, avem secțiunea de GHID mărimi copii. Simplu de aplicat, îi lasă să exerseze și matematica, atenția, să rezolve un fel de puzzle și să decidă pentru ei. 

Dacă simți că mai ai nevoie de alte sfaturi, Unicef dă șase idei pentru rutina zilnică a celor mici și cum să îi ajutăm sau ghidăm să treacă de această perioadă grea. Spre exemplu: 

„Putem ajuta copiii să capete o perspectivă mai largă. Așadar, spuneți-le: «Îți cerem să faci unele lucruri: să te speli pe mâini, să stai în casă, nu doar de teama îmbolnăvirii de coronavirus, dar și pentru a avea grijă de oamenii din jurul tău. Ne gândim și la cei din jurul nostru.»”.

Sfaturile, anotimpul și toată protecția din lume nu va schimba faptul că celor mici le lipsesc lucruri în această lume care ne încearcă pe toți. Ce putem face noi, ca producător de haine pentru copii și adulți, este să vă simplificăm alegerile, să aducem culoare vieții de acasă și de la școală și să vă oferim, din ceea ce știm și citim, sfaturi prin care să vă ajutăm. 

Ce puteți face voi, ca părinți, este să le fiți alături prin vorbe, prin activități, prin cadouri și prin lecții, dar mai ales, să le fiți un model de optimism sănătos pentru un viitor care să îi găsească pregătiți de orice. 

Distribuie articolul