UN NOU MAGAZIN MARCA ANDU PENTRU TINE

UN NOU MAGAZIN MARCA ANDU PENTRU TINE

De curând am deschis un nou magazin marca Andu în incinta Sun Plaza Mall din Bucureşti. 

Magazinul este ceva nou pentru noi, mult mai mare decât cele existente; designul de bază se păstrează, dar sunt aduse elemente noi, ce îi dau un aer modern, stylish şi plin de culoare.

    Atunci când eşti o companie care încearcă să se păstreze la un nivel cât mai ridicat pe piața din România, ideea de a deschide un magazin nou în cel mai mare oraş din ţară este întotdeauna binevenită.

   Este foarte important ca orice client să găsească produsele preferate marca Andu în orice colț al țării. Noi oferim acest lucru de ani de zile prin partenerii noştri, parteneri serioşi care zilnic achiziţionează şi promovează produsele noastre.

   Însă, pe lângă toate acestea, atunci când ai un magazin propriu, clientul depăşeşte bariera de a  studia produsele, documentându-se despre fabricarea lor, despre proveniența materialelor de cea mai bună calitate şi despre tot felul de informații oferite de personalul special instruit în a oferi detalii despre tot procesul de fabricare a produselor Andu.

   De data aceasta am ales Bucureşti, pentru că cererea de aici este foarte mare şi clienții sunt foarte curioşi să vadă live produsele pe care înainte le comandau online. Bineînteles, prețurile sunt aceleaşi, iar ofertele şi prețurile promoționale vor fi întotdeauna la acelaşi nivel ca în mediul online şi în celelalte magazine.

    Aşadar, dacă eşti nerăbdător să ne cunoşti şi nu ai drum în Ardeal, la Sibiu, Cluj-Napoca sau Mediaş, hai în Sun Plaza Mall Bucureşti şi o să rămâi plăcut surprins. 🙂 

Distribuie articolul