fbpx

SPORTUL POTRIVIT ÎN ECHIPAMENTUL POTRIVIT

SPORTUL POTRIVIT ÎN ECHIPAMENTUL POTRIVIT

Poate nu întotdeauna când facem mișcare ne gândim la alegerea corectă a echipamentului potrivit pentru sportul pe care-l practicăm. Și pe bună dreptate, pentru că nu întotdeauna are o importanță la fel de mare. Totuși, uneori poate să facă diferența între un succes și o accidentare, între un antrenament reușit și un stres inutil la care ne-am supus. Așa că, încercăm să venim în continuare cu câteva sugestii și sfaturi pentru alegerea corectă a echipamentului sportiv.

Sala de sport

E recomandat ca într-o sală de sport să vă îmbrăcați în ținute care să vă asigure libertatea de mișcare de care aveți nevoie pentru a fi elastici și flexibili.

echipament sportiv flexibil

Pentru bărbați propunem Treningul Running Trainers alături de Pantalonul All For Spot , iar pentru femei credem că este potrivit să alegeți un compleu dintre modelele Fitness Logo și Simply Energy.

echipament fitness femei

În aer liber

Dacă vorbim despre o sesiune de mișcare în aer liber, atunci vă recomandăm să mergeți pe mâna unor ținute care să vă ofere maximum de confort. La o plimbare în aer liber e bine să alegeți ceva care să nu vă incomodeze, în care să vă simțiți cu adevărat bine.

echipament alergare

Spre exemplu, recomandarea noastră pentru bărbați ar fi un Tricou Network Stripes sau un Tricou Sport Design. Pentru fetițe, alte câteva exemple: Pantalonul Active Girl sau Treningul Free Time Walking, iar pentru doamne Treningul Soft Line. Dacă se face frig, atunci cu siguranță o să apreciați confortul și căldura oferite de Hanoracul Elephant Logo sau de Treningul Ultimate ContrastTricoul Mixt Text Body se pretează la o ținută casual fit potrivită pentru zilele de concediu, o plimbare etc.

La plimbare cu bicicleta

Dacă doriți să înlocuiți plimbarea pe jos cu una pe bicicletă, atunci și îmbrăcămintea vă recomandăm să o adaptați în consecință. Bărbaților le recomandăm să îmbrace un Pantalon Hello Summer de la Andu, doamnelor le sugerăm să încerce un Tricou Ready for Sport, fetițelor le putem recomanda un Tricou Summer Days, iar băieților un Tricou Black Pirate, excelent pentru o plimbare pe bicicletă, la sfârșit de săptămână.

echipament femei si barbati

Jogging

Vă place să alergați? Aveți nevoie de mobilitate și un echipament care să vă permită mișcări ample, de lungă durată, care să vă asigure un nivel ridicat de confort. Bărbaților le propunem de exemplu Pantalonul Let The Summer Come, în timp ce pentru doamne am recomanda Pantalonul Summer Jogging. În cazul unor temperaturi mai scăzute, bărbații pot opta de pildă pentru un Trening Run To Win.

Activități sportive intense

Există și ocazii în care, în loc de mișcare de agrement, veți opta să practicați sporturi mai intense, cum ar fi fotbalul, tenisul sau atletismul.

echipament tenis

La Andu am creat echipamente potrivite și acestor activități, așa că putem veni și aici cu câteva recomandări, cum ar fi Pantalonul Short Line pentru bărbați, Pantalonul Speed Logo și modelul Tricou Polo For Women pentru femei.

Distribuie articolul