fbpx

REȚEAUA ANDU DIN „OFFLINE”

REȚEAUA ANDU DIN „OFFLINE”

Poate mai puțini dintre voi știu că, pe lângă magazinul online unde găsiți toate produsele Andu, avem și o rețea de magazine în care puteți intra, vedea, proba și achiziționa produsele noastre. Așa că azi ne-am gândit să vi le prezentăm pe scurt.

Primul magazin pe care l-am deschis „offline” este magazinul din incinta Polus Center din Cluj-Napoca. Acesta a fost deschis în anul 2008, iar inițial se întindea pe o suprafață de 48 mp. În 2014 a trecut printr-un proces de reamenajare, în urma căruia i-am schimbat înfățișarea în totalitate. Este deschis și în prezent și îi puteți călca zilnic pragul, fiind amplasat în același centru comercial, pe o suprafață de 80 mp.

magazin andu in polus center cluj

Tot într-un centru comercial, însa de această dată la Sibiu, am deschis în 2012 al doilea magazin Andu. Acesta funcționează și în prezent în Promenada Mall Sibiu, pe o suprafață de 125 mp.

magazin andu in promenada sibiu


Pe lângă cele două magazine proprii, în colaborare cu doi din partenerii noștri mai vechi, am deschis alte două magazine: unul la Tîrgu-Mureș și un al doilea la Tîrgu-Jiu. În cele două locații puteți găsi exclusiv produsele Andu din gama produselor de îmbrăcăminte.

magazin andu tirgu mures si tirgu jiu


Așadar, iată cele 4 locații în care puteți să ne vizitați, să verificați mai îndeaproape și mai apoi să vă convingeți singuri de calitatea produselor Andu.

Spor la cumpărături!

Distribuie articolul