PIJAMALELE, UN MUST-HAVE AL SERILOR DE TOAMNĂ

PIJAMALELE, UN MUST-HAVE AL SERILOR DE TOAMNĂ

E mijlocul lui noiembrie…toamna deja și-a instalat cortul și mai are de gând să stea mult și bine.

După ore întregi de muncă la birou sau pe teren, ore în care ai visat momentul în care ajungi acasă și te relaxezi cu o cană de ceai și o carte bună, ziua se anunță a fi gata. Ce poate fi mai frumos decât să îți duci la îndeplinire visul?

Andu te ajută și de data aceasta și îți propune pijamalele din bumbac pieptănat de cea mai bună calitate, călduroase și numai bune de savurat ceaiul acela la care ai visat toată ziua.

Așa cum te-am obișnuit, venim în întâmpinare cu modele noi, atât masculine, cât și feminine, modele pline de veselie, de culoare, de imprimeuri care mai de care , gata să te ajute să te relaxezi seară de seară. Acestea prezintă imprimeuri cu text, combinații de culori pentru fiecare gust , pantaloni cu croi slim sau drept, cu patent sau fără.De asemenea, te poți asorta cu iubitul/iubita și puteți petrece împreună fiecare seară într-un mod cât mai plăcut.Copiii se bucură și ei de modele noi, pline de veselie și imaginație.

Si, ca să îți mai ofer un pont (venit de la clienții noștri mereu puși pe voie bună) : poți purta pijamaua Andu ca și compleu de casă, pentru weekenduri pline de relaxare și activități indoor cu familia 🙂

Enjoy it!

Distribuie articolul