fbpx

MISCAREA IN AER LIBER-DISTRACTIE SI OPTIMISM

MISCAREA IN AER LIBER-DISTRACTIE SI OPTIMISM

Drumețiile de primăvară încep să își facă loc în planurile noastre de weekend și o dată cu acestea, începem să ne gândim să facem mai mult sport în aer liber. Se știe din vechi timpuri că mișcarea în aer liber te eliberează de stres, îți umple sufletul de bucurie și de entuziasm și te pregătește pentru o nouă săptămână ce își face apariția la orizont.

Cu vremea frumoasă de afară, cine vrea să își petreacă timpul într-o sală de fitness aglomerată? Profita de temperaturile mai ridicate si invită-ți prietenii sau familia la un antrenament în aer liber, îmbinând în același timp distracția cu arderea caloriilor.

Expunerea mai îndelungată la soare și la lumină te face să fii mai proactiv, mai dinamic, mai optimist și te încarcă de energie cât pentru o săptamână întreagă.

Colecția nouă de tricouri de la Andu îți delectează privirile cu modele care mai de care mai atractive, mai colorate și pline de imprimeuri potrivite optimismului fiecăruia dintre noi.

Posibilităţile de mişcare în aer liber sunt nelimitate, indiferent de nivelul de pregătire fizică al fiecăruia. Dacă ai un stil de viaţă sedentar, poţi începe cu plimbări lungi în parc şi alergare uşoară.

 Asigură-te că ai un echipament adecvat , poartă haine lejere, în culori deschise şi fabricate din materiale speciale care se usucă rapid şi lasă pielea să respire, pe care le găseşti în magazinele Andu din orașul tău sau pe magazinul on-line.

Pentru persoanele care practică sportul mult mai des, venim cu sugestii variate, de la compleuri de fitness și body building , până la accesorii sportive ce includ gentile de sport marca Andu , ce pot fi umplute cu tot echipamentul necesar antrenamentului.Poți opta și pentru un maieu simplu și discret care să fie bine strâns pe corp, dar care să îți lase libere brațele.

Pentru alergare sau ciclism alege o pereche de pantaloni elastici care să îți permită să te miști în voie, fără să creeze disconfort, dar mai ales fără să se rupă. Atunci când execuți mișcări bruște, întinderi și genuflexiuni ai nevoie de libertate de mișcare, iar o pereche de pantaloni scurti , care să nu depășească lungimea genunchiului îți poate fi folositoare.

 De asemenea, șosetele sunt foarte importante și este ideal să nu fie strânse pe picior, pentru că pot împiedica circulația sângelui.Este bine să folosești șosete concepute special pentru sport care sunt din bumbac.

Un studiu al cercetătorilor a descoperit că sportul în aer liber reușește să scadă cu mai mult succes tensiunea, confuzia, irascibilitatea și depresia prin comparație cu activitățile desfășurate între patru pereți. Se pare că numai 5 minute din timpul nostru desfășurate în spațiul verde ne pot îmbunătăți starea de bine și încrederea în sine, conform BBC.

Distribuie articolul