fbpx

KIDS COLLECTION ÎN STIL SPORT URBAN

KIDS COLLECTION ÎN STIL SPORT URBAN

Andu îți propune pentru acest început de an școlar o colecție de haine diferită de cele trecute.

Colecția destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 2-7 și 8-15 ani propune sortimente vestimentare în stil sport-urban. 

 Ținutele îi îndrumă pe copii la mișcare, să se manifeste liber, neconstrânși, prin diverse activități urbane distractive și în același timp benefice pentru un corp și o minte sănătoase. Propunerile vestimentare invită la activități distractive , în aer liber, iar prietenii precum bicicleta, rolele, skateboar-dul, trotineta, îi însoțesc pe copii într-o aventură urbană.

Atracția față de sport se înfiripă încă de la o vârstă fragedă, iar părinții au sarcina de a-și îndruma copiii să practice orice sport sau activitate ce presupune mișcare pentru a se dezvolta armonios și a începe relații de prietenie.

 Cu câteva săptămâni înainte de începerea noului an școlar, începe goana după cumpărături pentru cei mici. Însoțiți de copii, părinții duc o luptă crâncenă în magazine între ce este la modă și ce este util.

 Din dorința de a le face pe plac și a-i motiva să învețe, de cele mai multe ori adulții lasă de la ei și cei mici au ultimul cuvânt. Școlarii vor să fie in pas cu moda și fiecare ştie exact de ce are nevoie .

     O dată cu intrarea la școală, părintele nu prea mai are un cuvânt prea puternic de spus în modul în care se îmbracă micuțul și nu mai poate cumpăra hăinuțele după bunul său plac. 

       Noua colecție se adresează atât copiilor ce practică sportul la școală, precum și celor care aleg să petreacă timp liber împreună cu colegii, prietenii de la bloc sau, de ce nu, cu familia, în weekend-urile libere.

       Noile modele de treninguri urmează linia corpului, iar combinațiile de culori îți dau încredere în tine și , de asemenea, sugerează o atitudine pozitivă și deschisă către noi jocuri sportive.

      Pantalonii în două culori dispun și ei de o croială lejeră, ce oferă libertate de mișcare, iar cromatica jucăușă permite asortarea cu alte articole de îmbrăcăminte, astfel încât să alcătuiești o ținută prin care vei ieși în evidență ,fără îndoială.

    Culorile îndrăznețe se potrivesc de minune cu atitudinea copiilor, o atitudine care îndrumă mereu la joacă, la distracție și la prietenie.  Urmează noi modele jucăușe și cu personalitate, care, cu siguranță, vor fi pe placul copilului tău.

Distribuie articolul