fbpx

FII UNICĂ ÎN COMPLEUL DE FITNESS ACTIVE PRO

FII UNICĂ ÎN COMPLEUL DE FITNESS ACTIVE PRO

Așa cum v-am obișnuit, venim cu articole noi din ce în ce mai des. Ultimul produs apărut este compleul de fitness Active Pro.

Acest compleu este un produs nou pentru noi, deoarece are în compoziția sa 100% poliamidă, material pe care nu l-am mai folosit până acum decât special pentru echipamentele cluburilor sportive cu care colaborăm. Acest material este recomandat persoanelor care practică activități sportive la un nivel mai înalt , nepermițând absorbția transpirației în el și,de asemenea, aceasta nu se exteriorizează pe tricou/pantalon.

Partea estetică este evidențiată prin culorile îndrăznețe care te scot din tipar, făcându-te să te simți unică purtându-l. În momentul în care ai decis să îți achiziționezi un asemenea compleu, înseamnă că ai ajuns la un nivel sportiv la care îți dorești să investești în tine și în imaginea ta .

Materialul copiază formele corpului, iar partea emoțională a acestui compleu este evidențiată prin designul conceput în așa fel încât să ascundă imperfecțiunile nedorite, cum ar fi celulita prezentă la majoritatea femeilor. Acest aspect îl face să devină un compleu funcțional , care îți dă încredere în forțele proprii, lăsând de fiecare dată impresia unei persoane puternice și sigură pe îmbrăcămintea pe care o poartă.

Produsul este lansat datorită dorinței tot mai mare a clientelor care merg la sala de sport și care își doresc un compleu de fitness inedit și totodată, flexibil și perfect adaptabil nevoilor individuale.

Distribuie articolul