DE LA IDEE LA ECHIPAMENT SPORTIV

DE LA IDEE LA ECHIPAMENT SPORTIV

comanda online produse andu

Poate v-ați întrebat cum ajunge un produs nou pe raftul magazinelor Andu, de la idee, la tricoul, treningul, pijamaua sau orice altceva dumneavoastră puteți vedea ca produs finit și pe care îl puteți alege în mai multe combinații de culori, iar mai apoi comanda și utiliza.

Haideți să vedem împreună care sunt pași ce trebuiesc parcurși.

În primul rând trebuie să știți că există cineva care are ideea, precum și talentul să o exprime grafic. Ia naștere astfel o schiță a viitorului produs, făcută pe foaie, prin munca unor colegi dintr-un departament specializat în design pe care îl avem la Andu.

proces deproductie andu

Pe baza acestui prim desen, alți colegi preiau ideea și fac un pas în plus, dând formă primei mostre. Seria 0, așa cum este el denumit, este prima bucată, prototipul produsului, însă acesta suferă modificări. Se fac îmbunătățiri la croială și la design, iar cu aceste mici ajustări ne apropiem mai tare de produsul finit. După acest pas, designerii aleg combinațiile de culori.

Un mare atuu la Andu este acela că încercăm să mulțumim cât mai multe gusturi, așa că fiecare articol este produs în minim cinci combinații de culori, lucru destul de rar întâlnit în acest segment.

După ce culorile au fost alese, începe procesul de achiziție și testare a fiecărui material care urmează să intre în componența viitorului produs. După ce și acest pas a fost făcut, urmează croirea efectivă a materialelor, mai apoi inscripționarea cu logo-ul ANDU și, la final, coaserea. În ultima fază a producției, fiecare bucată este luată și verificată individual, ca să corespundă dimensiunilor mărimii aferente. Se verifică în această fază și eventualele defecte, se elimină manual eventualele surplusuri de ațe, iar când totul este gata, produsul ajunge la călcare, se etichetează și împachetează. În acest moment, procesul de fabricație este considerat încheiat, iar de aici produsul ia calea livrării către dumneavoastră.

Toți pașii de pe acest circuit, de la prima linie trasă pe schiță, până la împachetarea produsului finit marca ANDU se desfășoară în România. Distribuția se face în magazinul online, în magazinele noastre proprii, dar și prin intermediul unei rețele de parteneri din România și din străinătate.

magazine andu

Distribuie articolul