CUM VEDE CEL MAI TÂNĂR ANGAJAT AL NOSTRU, MUNCA LA ANDU

CUM VEDE CEL MAI TÂNĂR ANGAJAT AL NOSTRU, MUNCA LA ANDU

Călin Mohan este graphic designer la Andu. Este de asemenea și cel mai tânăr angajat din echipa noastră, iar noi am fost curioși să discutăm cu el despre job-ul lui, despre cum a început, continuat și cum se raportează acum la munca lui. Iar toate acestea, să vi le spunem mai apoi și vouă. Iată ce a ieșit:

De ce ai ales să lucrezi la Andu?

Încă de la primul contact pe care l-am avut cu firma, am rămas plăcut impresionat de profesionalismul cu care mi-a fost luat interviul. Faptul că sunt o persoană foarte tânără nu m-a împiedicat să aprofundez studiile în domeniu, iar prin Andu am găsit o bună oportunitate de dezvoltare personală și, totodată, la rândul meu, să pot contribui la susținerea acestui proiect foarte îndrăzneț, după părerea mea.

Cum te-ai integrat în echipă? Cum te înțelegi acum cu colegii?

La început am avut câteva rețineri în ceea ce privește colectivul, din cauza diferenței de vârstă, dar pe parcurs am reușit să le depășesc. Surprinzător, într-un timp neașteptat de scurt, aș zice. Și asta, pentru că am întâlnit persoane experimentate în domeniu, de la care pot să învăț continuu lucruri noi. Momentan consider că sunt într-o colaborare excelentă și, după părerea mea, am reușit să mă integrez perfect în colectivul Andu.

Care crezi că e cea mai interesantă parte din munca ta? 

După mine, cea mai interesantă parte a muncii mele o reprezintă procesul de fabricație, luat ca întreg, de la idee și până la produsul finit.


Cum ar arăta ziua ta de muncă ideală?

Pentru mine, o zi ideală de muncă începe la ora 8, după un mic dejun și un duș rece, ține aproximativ 8 ore, cu o pauză de masă, în care încerc să mă relaxez și mă îmi pun ordine în gânduri. Ideal ar fi să am timp suficient să cercetez site-urile de specialitate (behance, abduzeedo, fromupnorth etc.) pentru inspirație, după care să încep munca propriu-zisă.

Evident, toate acestea nu sunt posibile fără cafea.

Îi mulțumim lui Călin pentru munca de la Andu și, cine știe, poate vom face peste ani de zile un interviu cu cel mai în vârstă angajat. Tot cu el.

Distribuie articolul